Μικρό παιδι

όσο αγνό είναι το καλό τόσο αγνό είναι το κακό....

το καλό δεν ξέρει ότι πράτει καλό, το κακό δεν γνωρίζει ότι πράτει κακό..

ο θάνατος θα υπάρχει όσο υπάρχει και η ζωή....

και το σκοτάδι όσο υπάρχει φώς....

το ναι όσο υπάρχει το όχι ...

και ο χειμώνας όσο το καλοκαίρι...

το αρσενικό και το θηλυκό ένα μπορεί να γίνουν..

αυτό όμως δεν θα αναιρέσει την μια φύση προς την άλλη...

ποια η διαφορά αν υπηρετείς τον ιδρυτή ή τον έξωαποδώ...?

αν βρεθείς στα ΄΄καζάνια΄΄ ή στα απέραντα καταπράσινα λιβάδια..?

Μήπως θα αλλάξει ρου ο ποταμός ?

μηπως η βροχή απο κάτω προς τα πάνω?

η ζωή θα συνεχίσει να υπάρχει, εκεί μακριά στα σύνορα του σύμπαντος..

και ο θάνατος στις μαύρες τρύπες...

το 3 ως αριθμός μπορεί να πάψει να αποτελεί μυστήριο...

και το 11 να γίνει θείο...

λές το γκόλεμ που θα σταθεί μπροστά σου να έχει την δύναμη να σε αποτρέψει απο αυτό που αναζητάς?

η ο άγγελος να σε βοηθήσει?

η επιλογή θα σε οδηγήσει στις πύλες, ακόμα και μέσα απο τις φλόγες αν διαβείς...

και ο ποταμός θα συνεχίσει την πορεία του αυτή, όπως τόσους αιώνες κάνει...

η βροχή θα συνεχίσει να πέφτει απο ψηλά, ακόμα και αν ψάρια καταβάσει...

και όμως εσύ ως μικρό παιδί κύκλους , ευθείες, τεθλασμένες, σπείρες και γωνίες στην άμμο ζωγραφίζεις...


My Playlist

cube


Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2008

Ομπάμα και Αντί- Χριστος

Δεν πρόλαβε να βγεί καλά καλά πρόεδρος ο υποψήφιος των Δημοκρατικών και άρχισε ήδη η....παραφιλολογία για τα "σημεία των καιρών", μένει να δούμε και το χτίσιμο του Ναού για να δικαιωθούν! Η ανάγκη του κόσμου για μια υγιής πολιτική θα μείνει ανικανοποίητη, όνειρο απατηλό, μια ψευδαίσθηση κατα την Εκκλησία, αφού όποιος πολιτικός έχει το χάρισμα της επικοινωνίας με τον λαό, θα χρεωθεί το σημάδι της χειραγώγησης και ευρείας αποδοχής που έχει κατα τας γραφάς ο Αντί-χρ(η)ιστος!!
Με λίγα λόγια, όσοι ασχολούνται με την πολιτική έχουν την δαμόκλειο σπάθη της αποκάλυψης και του αριθμού του θηρίου πάνω απο το κεφάλι τους!!
Το ιερατείο είναι σίγουρο πως δεν καλοβλέπει όποιον πολιτικό με ικανότητες, άξιο να "σκεπάσει" τους θείους λόγους και να οδηγήσει σε Ανθρώπινους λόγους, και διεκδικούν την μόνη οδό για την σωτηρία του Ανθρώπου, απαξιώνοντας την δύναμη του συνόλου και της κοινής σκέψης-πράξης ότι μπορεί να οδηγήσει σε μια καλύτερη διακυβέρνηση, σε μια καλύτερη ζωή, σε ένα ποθούμενο αύριο.
Έχουν ιδανικεύσει την πολιτεία του Θεού την έχουν στολίσει και με πολίτιμους λίθους, τι ματαιοδοξία, και έχουν προμηνύσει πως το αύριο του δικαίου, της ισότητας, της ευημερίας, επιτυγχάνεται μέσω αυτών, καθώς είναι οι μόνοι συνεχιστές του Θείας αποστολής, και όχι μέσω της Δύναμης του Ανθρώπου.
Φερέφωνα εύκολα βρίσκονται, αλλά πιο εύκολα βρίσκεις ανθρώπους "φοβισμένους", αδύναμους ή αδιάφορους να τηρήσουν στοιχειώδες κανόνες στην ζωή τους ώστε χρειάζονται την "φοβέρα" της κόλασης ή "ανώτερη" εντολή για να υπακούσουν!
Χρειάζονται την Θεία εντολή, αγάπα-σεβάσου τον πλησίον σου για να αγαπήσουν και να σεβαστούν, ακόμα και εκεί, εφόσον "υποχρεώνονται", αποτυγχάνουν.
Επειδή όμως επεκτείνομαι σε ένα θέμα που έχω σκοπό να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο μέλλον, κάτι τελευταίο που ίσως διαβάσατε ή θα διαβάσετε, για την αριθμολογία του Ομπάμα και τον αριθμό 666 'ή χξς......όποιος γνωρίζει την ελληνική αλφάβητο γνωρίζει πως έχουν αφαιρεθεί κάποια γράμματα απο αυτό και έχουν αντικατασταθεί με άλλα, πχ λείπει το 6 γράμμα που ήταν ο κεραυνός και αντικαταστάθηκε απο το 18ο και 19ο ήτοι "στ", απλά κάποιοι στην αρχική αντιγραφή αντικατέστησαν τον κεραυνό με το γράμμα "ς",η αποκάλυψη, όποτε και αν γράφηκε, δεν εξετάζουμε αυτό εδώ χρησιμοποίησε την ελληνική γλώσσα και το τρίγραμμο χξς μας δίνει:
χ=600
ξ=60
ς=200
Όσο για την αποκάλυψη εκεί δεν υπάρχει αντίχριστος αλλά θηρίο, οι μόνες αναφορές στον....αντίχριστο υπάρχουν στα
Ιωάννου Α' 2:18
18." παιδια εσχατη ωρα εστιν και καθως ηκουσατε οτι αντιχριστος ερχεται και νυν αντιχριστοι πολλοι γεγονασιν οθεν γινωσκομεν οτι εσχατη ωρα εστιν"

Παιδιά είναι έσχατη ώρα· και καθώς ακούσατε ότι ο αντίχριστος έρχεται, και τώρα πολλοί αντίχριστοι υπάρχουν· γι' αυτό γνωρίζουμε ότι είναι έσχατη ώρα.

Ιωάννου 'Α 2:22

"τις εστιν ο ψευστης ει μη ο αρνουμενος οτι ιησους ουκ εστιν ο χριστος ουτος εστιν ο αντιχριστος ο αρνουμενος τον πατερα και τον υιον"

Ποιος είναι ο ψεύτης, παρά αυτός που αρνείται ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Χριστός; Αυτός είναι ο αντίχριστος, αυτός που αρνείται τον Πατέρα και τον Υιό.


Ιωάννου Β' 1:7
"οτι πολλοι πλανοι εξηλθον εισηλθον εις τον κοσμον οι μη ομολογουντες ιησουν χριστον ερχομενον εν σαρκι ουτος εστιν ο πλανος και ο αντιχριστος"

Επειδή, πολλοί πλάνοι μπήκαν μέσα στον κόσμο, αυτοί που δεν ομολογούν τον Ιησού Χριστό ότι ήρθε με σάρκα· αυτός είναι ο πλάνος και ο αντίχριστος.


Κλείνοντας, η ευχή κατάντησε ανάγκη για μια σωστή διακυβέρνηση σε κάθε μήκος και πλάτος αυτού του πλανήτη, σκάνδαλα και μη τήρηση προεκλογικών υποσχέσεων έχουν αγανακτήσει τον κόσμο ο οποίος συσσωρεύει αυτήν την αγανάκτηση και σαν μπαλόνι κάποια στιγμή θα εκραγεί όπως έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν, γαλλική-ρωσική κλπ επανάσταση, σίγουρα την προεκλογική καμπάνια του Ομπάμα κάποιος-κάποιοι την χρηματοδότησαν, φωτεινοί ή σκοτεινοί άλλου παπά ευαγγέλιο, και αυτοί σίγουρα θα αξιοποιήσουν κάποια στιγμή την "επένδυσή" τους, υπομονή λοιπόν και επι τω έργω να δούμε κατά πόσο πίστεψε και θα συνεχίσει να πιστεύει ο ίδιος ο ομπάμα το προεκλογικό του σύνθημα:

"ΑΛΛΑΓΗ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: