Μικρό παιδι

όσο αγνό είναι το καλό τόσο αγνό είναι το κακό....

το καλό δεν ξέρει ότι πράτει καλό, το κακό δεν γνωρίζει ότι πράτει κακό..

ο θάνατος θα υπάρχει όσο υπάρχει και η ζωή....

και το σκοτάδι όσο υπάρχει φώς....

το ναι όσο υπάρχει το όχι ...

και ο χειμώνας όσο το καλοκαίρι...

το αρσενικό και το θηλυκό ένα μπορεί να γίνουν..

αυτό όμως δεν θα αναιρέσει την μια φύση προς την άλλη...

ποια η διαφορά αν υπηρετείς τον ιδρυτή ή τον έξωαποδώ...?

αν βρεθείς στα ΄΄καζάνια΄΄ ή στα απέραντα καταπράσινα λιβάδια..?

Μήπως θα αλλάξει ρου ο ποταμός ?

μηπως η βροχή απο κάτω προς τα πάνω?

η ζωή θα συνεχίσει να υπάρχει, εκεί μακριά στα σύνορα του σύμπαντος..

και ο θάνατος στις μαύρες τρύπες...

το 3 ως αριθμός μπορεί να πάψει να αποτελεί μυστήριο...

και το 11 να γίνει θείο...

λές το γκόλεμ που θα σταθεί μπροστά σου να έχει την δύναμη να σε αποτρέψει απο αυτό που αναζητάς?

η ο άγγελος να σε βοηθήσει?

η επιλογή θα σε οδηγήσει στις πύλες, ακόμα και μέσα απο τις φλόγες αν διαβείς...

και ο ποταμός θα συνεχίσει την πορεία του αυτή, όπως τόσους αιώνες κάνει...

η βροχή θα συνεχίσει να πέφτει απο ψηλά, ακόμα και αν ψάρια καταβάσει...

και όμως εσύ ως μικρό παιδί κύκλους , ευθείες, τεθλασμένες, σπείρες και γωνίες στην άμμο ζωγραφίζεις...


My Playlist

cube


Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009

Network Macedonia in Facebook


Εντείνονται τελευταία οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων στο facebook για το network Macedonia με προπαγάνδα υπέρ της εγγραφής Ελλήνων σε αυτό το δίκτυο με τις εξής δικαιολογίες:

1] Δείχνουμε στους μη-Έλληνες φίλους μας απ' όλον τον κόσμο (οι οποίοι ίσως δεν το έχουν ξεκαθαρίσει και απόλυτα στο μυαλό τους), ότι η λέξη Μακεδονία, την οποίαν έχουμε ΚΑΘΕ δικαίωμα να δηλώνουμε στο προφίλ μας γιατί εκεί ζούμε, αποτελεί μια ιστορική και γεωγραφική περιφέρεια της ΕΛΛΑΔΟΣ, ότι οι Μακεδόνες είναι αυτοί που κατοικούν εκεί και είμαστε, φυσικά, Έλληνες.

2] Με τα Ελληνικά μας ονόματα, την γλώσσα που έχουμε επιλέξει και τους τόπους καταγωγής μας, πλαισιώνεται και επενδύεται ο όρος «Macedonia», ως συλλογικός προσδιορισμός του δικτύου, με το ελληνικό του περιεχόμενο που επίτηδες του στέρησαν (αφού, μ' αυτές τις αλχημείες του ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ, τώρα αποδίδεται αποκλειστικά και μόνο στους Σλάβους). Εμείς δεν τον παρατάμε στην τύχη του, επειδή έτσι αποφάσισε ένας υπάλληλος στο Palo, Alto της Καλιφόρνια.

3] Αν τα καταφέρουμε και μαζευτούμε αρκετοί στο Network «Macedonia», τότε κι οι Σκοπιανοί οι ίδιοι θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται προς το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ. Αντιμέτωπο τώρα με διαμαρτυρίες και από τις δυο πλευρές, το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ στην χειρότερη περίπτωση θα αναγκασθεί να σπάσει το δίκτυο σε 2 Networks: α) δίκτυο «FYROM» ή όπως αλλιώς το πουν και β) δίκτυο «Macedonia (Region Greece)». Έστω και έτσι, είναι κάτι περισσότερο αποδεκτό αφού ανατρέπεται η τωρινή κατάσταση. Αλλά στην καλύτερη περίπτωση, αν πεισθούν να ακολουθήσουν τα διεθνώς νόμιμα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, εμείς δικαιούμαστε το «Macedonia» ως τοπικό μας δίκτυο και οι σκοπιανοί περιορίζονται και πάλι στο όνομα που ορίζει η συμφωνία του 1995 στον ΟΗΕ.

4] Αντιστεκόμαστε και απαιτούμε. Με την δύναμη του απλού πολίτη και του συνειδητοποιημένου πελάτη μιας διαδικτυακής επιχείρησης, όπως είναι στην ουσία το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ, παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Αν το αφήσουμε να περάσει, οι επόμενες αλχημείες του ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ μπορεί κάλλιστα να είναι Νetwork «North Cyprus», «Bati Trakya», «Chameria» και ο νοών νοείτω..


Μήπως με την κίνηση σας αυτή, καθώς πολλοί αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν και δεύτερο προφίλ για τον σκοπό αυτό, αντί να φέρετε το ποθούμενο αποτέλεσμα των παραπάνω παραγράφων, ενθαρύνεται την συνύπαρξη με τους Σκοπιανούς, και κατ'επέκταση ενός κράτους όπου θα υπάρχουν και Έλληνες και Σκοπιανοί και θα ονομαστεί μακεδονία?! Διότι ο ξένος που θα σερφάρει στο διαδίκτυο θα βλέπει πως στο group Macedonia υπάρχουν και Έλληνες και Σκοπιανοί, και αντί να καθαρίζουμε το ιστορικό τοπίο απο τα ψεύδη το θολώνουμε περισσότερο!!
Το διαίρει και βασίλευε της PAX AMERICANA δεν μας έχει αγγίξει ακόμα, όταν όμως γίνει αυτό μήπως προετοιμάζουμε το έδαφος με την κίνηση ενός κράτους Μακεδονίας όπως το ονειρεύονται οι Σκοπιανοί?!
Μήπως είναι μεθοδευμενη η κίνηση αυτή στο facebook και υποκινούμενη η αντίδραση των Ελλήνων?!

Σκεφτείτε πριν πράξετε, μην παρασύρεστε απο τα συναισθήματα και προπάντων απο τις δήθεν κινήσεις αντίδρασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: